Bayanlar 3. Futbol Ligi...

Bayanlar 3. Futbol Ligi Doğu Grubu maçında Erzurum Albayraklarspor, Muş Lalespor'a tarihi fark attı ve sahadan 23-0 galip ayrıldı.

Bayanlar 3. Futbol Ligi...
Erzurum'u Bayanlar 3. Futbol Ligi Doğu Grubu'nda temsil eden Albayraklarspor bayan futbol takımı, Aziziye İlçesi 75. Yıl Orhan Tavlı Stadı'nda konuk ettiği Muş Lalespor'u gol yağmuruna tuttu. Kırmızı-beyazlı bayan futbolcular karşılaşmayı 23-0 kazanarak lige çok farklı bir skorla başlangıç yaptı.
Volkan Selçuk, Akın Sağlam ve Ömer Argın hakem üçlüsünün görev yaptığı maçı, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahrettin Albayrak, Atatürk Üniversitesi BESYO öğretim görevlisi Nazım Saraçoğlu ve çok sayıda futbol sever izledi.
Albayraklarspor'un baştan sona kadar üstün oynadığı maçta Kırmızı- beyazlıların 23-0 galip gelmesini sağlayan goller Hacer (4), İlknur (3), Tuba (3), Merve (4), Meral (4), Elçin (2) Tuğçe, Melek ve Seydişan'dan geldi.
Maç sonunda sahaya inen Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, iki takım futbolcularına bayanlar ligine katıldıkları için teşekkür etti.
Kocatepe, Antrenör Yasin Yakışan ve Albayraklarspor Bayan Futbol Takımının kaptanı Filiz ve tüm sporcuları kutlayarak bundan sonraki maçlarında başarı dileğinde bulundu.
Kocatepe, "Çok iyi bir takım olmuşsunuz, bundan sonraki maçlarınızda da başarılar diliyorum. İnşallah 2. Lige çıkarsınız" dedi.