Bahçeli, iktidara yüklendi

MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarına yüklendi. Bahçeli, riya ve yalana dayalı AK Parti politikalarının artık halktan karşılık bulmadığını sö

MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarına yüklendi. Bahçeli, riya ve yalana dayalı AK Parti politikalarının artık halktan karşılık bulmadığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin haftalık grup konuşmasında Osmaniye, Hatay ve Adana illerine yaptığı üç günlük ziyareti anlattı. Gittikleri yerlerde AK Parti'nin ülkeyi yönetemediğine şahit olduklarını iddia eden Bahçeli, şunları aktardı: "Temelsiz ve içi boş vaatlerde çözümü sürekli ertelenen problemler, milletimizin kızgınlıklarını artırmış ve öfke duygularını kabartmıştır. Nitekim AKP'nin sekiz yıllık iktidarı sonucunda hakkını teslim ve takdir edeceğimiz bir gelişmeye, zenginleşmeye ve refah artışına, gittiğimiz yerlerde maalesef tesadüf edilmemiştir. Anlaşılan AKP'nin istismardan ve mağduriyetten güç alan siyasi duruşu çatırdatmaya yüz tutmuş ve milletimizi, bu zihniyetle arasına mesafe koymaya başlamıştır. Gelişmeler bize iktidarın yorulduğunu, heyecanını ve dermanını tükettiğini kanıtlamaktadır. AKP'nin yapacakları bitmiş, ufku kararmış ve bir kısır döngüye hapsolmuş durumdadır."