Tekin Küçükali'den Keser'e Ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Tekin Küçükali'den Keser'e Ziyaret
Keser Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve beraberinde Serdivan Şube Başkanı Fatih Mehmet Temel, Adapazarı Şube Başkanı Şaban Koludra, Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve Erenler Şube Başkanı İsmail Ergül ile birlikte Serdivan Kaymakamı Fahri Keser'i ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keser," Kızılay'ın değerini her zaman bilen birisiyim ama ne derece önemli ve büyük bir kuruluş olduğunu 1999 depreminde daha yakından görmüş oldum. O dönemde çok kötü denilen Kızılay'ın gönüllü personelinin hiç kimsenin gitmek istemediği yerlerde nasıl canla başla çalıştıklarını bizzat şahit olmuş birisiyim. Yine o dönemde birçok kişide ki Kızılay sevgisi azalırken bende aksine daha da artmıştır, çünkü o dönemde en duyarlı ve düzenli çalışmayı Kızılaycılar ile birlikte gerçekleştirdik. Daha sonrasında Tuzla Kaymakamı olduğumda orada da canla başla çalışan çok değerli bir şube başkanımız olan Okyay Biçer ile çok önemli ve değerli çalışmaları birlikte yürüterek önemli çalışmalara imza attık ve sonrasında nasip yeni ilçe olan Serdivan da görev yapmaya başladık.Serdivanda göreve başladıktan kısa bir süre sonra ilçemizde de Kızılay şubesi açıldı ve bu önemli görevi ilçemiz gibi genç bir kardeşimiz olan Fatih bey üstlendi ve kuruluşundan bugüne kadar geçen süreçte Kızılay'ın bilinirliliğini ve etkinliğini arttırmaya yönelik yaptığı çok değerli çalışmaları oldu. Kızılay'ın bölgede aktif görev almasını sağlayarak bizleri de gururlandırmaktadır. Görev yaptığımız diğer yerlerde olduğu gibi ilçemizde de Kızılay ile birlikte çok önemli çalışmaları hayata geçirerek mutluluğum kat kat artmaktadır. Bugüne kadar çalışmaktan zevk aldığım bütün Kızılaycı arkadaşlar adına bugün burada bizleri ziyarete gelen Değerli Kızılay Genel Başkanına teşekkürlerimi sunuyorum. Kızılayımızın bu derece önemli atılımlar yapmasına vesile olan, değerli insanların Kızılayda görev almasını sağlayan Sayın Küçükali'ye milletimiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum. Kızılayı adeta şaha kaldıran ve dünyaya ben buradayım korkma diyebilen bir kuruluş yaratılmış olması bir türk evladı olarak ayrıca gururlandırmaktayım" dedi.
Kızılay'ın ilçede kurmak üzere çalışmalarını başlattığı Aşevi ve Öğrenci yurdundan dolayı Küçükali'ye teşekkür eden Keser," Eminim ki bu güzel eserler ilçemizin genç ve başarılı Şube Başkanının gayretleri değerli Genel Başkanın destekleri ile kısa sürede halkımızn kullanımına sunulacaktır, bu süreçte bizlerde gerekli her desteği Kızılay'a vermekten büyük mutluluk duyacağız dedi.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Genel Başkanı tekin Küçükali de " Yıllardır Kızılay dostu olan ve yaptığımız her çalışmada üstün destekleri ile görev yaptığı her bölgede Şube Başkanlarımıza büyük destekleri olan değerli dostumuz Kaymakamımız ile birlikte olabilmekten büyük mutluluk duydum, Değerli kaymakamımız görev yaptığı diğer bölgelerde olduğu gibi Serdivan ilçemizde de Şube Başkanımıza ve Kızılayımıza büyük destekler vermekte ve Kızılayımızın etkinliğinin artmasına katkı sağlamaktadır. Kızılay olarak Serdivan ilçemiz içerisinde barındırdığı zenginliklerle bizim için önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin önemli üniversitelerinden birisi olan Sakarya Üniversitemizin ilçemizde olması en önemli özelliklerdendir. Sakaryanın ve bölgemizin gelecek vaat eden ilçesi olan Serdivanda Şubemizin yaptığı çalışmalar herkesin olduğu gibi bizim de dikkatlerimizden kaçmamaktadır. Burada Değerli kaymakamımız ile birlikte başarılı çalışmalara imza atan genç Şube Başkanımız ortaya koyduğu projeler ile bizleri memnun ettiğinden bizde yapılan çalışmalara duyarsız kalamadık ve burada ki başarılı çalışmaları Serdivan ilçesinde aşevi ve Öğrenci yurdu kurulması çalışmalarını başlatarak destekleme kararı aldık ve bu güzel eserlerin genç ve başarılı şube başkanımızın gayretleri, değerli kaymakamımızın destekleri ile mümkün olan en kısa sürede hayata geçirilecektir. Bugün bizi burada misafir eden değerli kaymakamımıza ve çalışma arkadaşlarına Kızılay adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Küçükali ziyaretin sonunda Kızılay dostu olan Serdivan Kaymakamı Fahri Keser'e teşekkür plaketi taktim etti.