MHP, Özvatan ilçesine çıkarma yaptı

Gelecek yıl Haziran ayında yapılacak genel seçimler için çalışmalara başlayan MHP Kayseri İl Teşkilatı, Özvatan ilçesine çıkarma yaptı. Burada kalabal

Gelecek yıl Haziran ayında yapılacak genel seçimler için çalışmalara başlayan MHP Kayseri İl Teşkilatı, Özvatan ilçesine çıkarma yaptı. Burada kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan partililer, tek başına iktidar olmak için oy istedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Özvatan ilçesinde yaptığı konuşmada, 8 yılı aşkın ülkeyi idare eden AK Parti iktidarı ve zihniyetini, köylüden, işçiden, memurdan, emekliden ve dar gelirliden uzak bir politika izleyerek bu insanları yokluğa muhtaç ettiğini iddia etti.

Korkmaz, "Bugün geldiğimiz nokta milyonlarca işsiz, boşalan köy ve ilçelerimiz, hayvancılık perişan, tarlalarımız boş kalmış, tarım sektörü çökmüş, mümbit ve verimli toprakları olan ülkemizde buğdayı dışarıdan, canlı hayvanı dışarıdan ithal etmeye başlamışlardır. Bu zihniyetin köylüyü bitirdiğini, tarımı bitirdiğini, halkı perişan ettiğini apaçık görmekteyiz." dedi.

AK Parti zihniyetinin, gerek iç politikada gerekse dış politikada milletin 8 yılını heder ettiğini savunan Korkmaz, şöyle konuştu: "Arkasına aldığı bir kısım yandaş medya sayesinde, halkın gerçek gündemini unutup suni gündemlerle günü kurtarmaya çalışmaktadırlar. Bu durum karşısında Milliyetçi Hareket Partisi'ne muhalefet görevi veren milletimize doğruları anlatmak için çalmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmayacağız. Milliyetçi Hareket'in iktidarında köylünün yüzü gülecek, çiftçi ihmal edilmeyecek, işçimize sırt dönülmeyecek, devlet kurumlarıyla kavga etmeden 70 milyonu kucaklayarak mutlu bir Türkiye meydana getirmeye gayret edeceğiz. AK Parti zihniyetinin eksiklerini söyleyeceğiz, yanlışlarını hatırlatacağız, doğru projelerle halkımızın kangren olmuş dertlerine çare bulmaya gayret edeceğiz. AK Parti zihniyetinin yaptığı yanlış politikaları halkımıza birer birer şikayet edeceğiz. Dün olduğu gibi ilkeli, dürüst, seviyeli, kavgasız bir siyaset ortamı meydana getireceğiz."