Gümrükçüoğlu'nun Yürüyüş Keyfi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye tarafından sahilde yaptırılan 5.6 km'lik yürüyüş yolunda sabah yürüyüşü yaparak vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Gümrükçüoğlu'nun Yürüyüş Keyfi
Sabahın erken saatlerinde yürüyüş yolunda spor yapan Gümrükçüoğlu hem yoldaki çevre düzenleme çalışmalarını denetledi hem de yürüyüşe çıkan vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
Başkan Gümrükçüoğlu Kemerkaya ile Beşirli arasında tek hatta Türkiye'nin en uzun yürüyüş yolunu yaptıklarını hatırlatarak, "Zeminini kauçukla döşediğimiz yola vatandaşlarımız büyük rağbet gösteriyor. Trabzon'un sağlıklı yaşam alanı olana yürüyüş yolunun kuzeyine de ilk etapta 1 km uzunluğunda bisiklet yolu yaparak güvenlik amacıyla çevresini çitlerle çevirdik. Yapımını tamamladığımız yürüyüş yolunda çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor. Ayrıca yolun aydınlatmasını da yeniden yapacağız. Vatandaşlarımızdan isteğim yürüyüş ve bisiklet yolunu koruyup sahip çıkmalarıdır. Sahil boyunca yaptığımız ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarıyla bu alan Trabzon'un en önemli yaşam merkezi haline geldi diye konuştu.
Başkan Gümrükçüoğlu yürüyüş esnasında vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Vatandaşlar böylesine güzel bir spor alanının Trabzon'a kazandırdıklarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, sorumluluk sahibi herkesin yürüyüş ve bisiklet yoluna sahip çıkması gerektiğini dile getirdiler.