MASİAD, Balkan gezisi düzenledi

Manavgat protokolü Balkan ülkeleri gezisine çıktı. Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD)'nin öncülüğünde düzenlenen gezide iş adamlarına M

Manavgat protokolü Balkan ülkeleri gezisine çıktı. Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD)'nin öncülüğünde düzenlenen gezide iş adamlarına Manavgat protokolü de eşlik etti. MASİAD'ın Bosna-Hersek, Saraybosna, Hırvatistan, Arnavutluk, Makedonya, Kosova ve Karadağ'a yaptığı bir haftalık geziye Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Ulaştırma Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmet Topaca katıldı.

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, bir hafta süresince Balkan ülkeleri iş adamlarıyla resmi görüşmelerde bulunacaklarını belirtti. Boztaş, görüşmeler dışında Balkanlardaki Osmanlı dönemi eserlerini de yerinde göreceklerini kaydetti.