Karamürsel'de engelliler doyasıya eğlendi

Karamürsel engelsiz yaşam derneği tarafından 3Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz Yaşam Gecesi programı düzenlendi.

Karamürsel Engelsi

Karamürsel engelsiz yaşam derneği tarafından 3Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz Yaşam Gecesi programı düzenlendi.

Karamürsel Engelsiz Yaşam derneği tarafından organize edilen Program Karamürsel Gazanfer Bilge İşitme Engelliler okulu ve Karamürsel özel Ailem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa başta İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu olmak üzere Dernek ve okul yetkililerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ve şiirlerin okunduğu programda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Engelli öğrenciler tarafından Cames Bond gösterisi büyük ilgi gördü.

Gazanfer Bilge İşitme engelliler okulu ve Özel ailem rehabilitasyon merkezi öğretmenlerinin özverili çalışmaları sonucu ortaya konan programda Türk fıkra kahramanlarımızda Nasrettin Hoca'nın parayı veren düdüğü çalar fıkrasının skeci ve Keloğlan'ı anlatan skeç gösterisi sunuldu.

Özel Ailem Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından yapılan resim sergisini izleyicilerin beğenisine sunumuyla program sona erdi.