Kapadokya'da Caz Günleri Başlıyor

Nevşehir Belediyesi'nin de destekleri ile gerçekleştirilen Kapadokya Caz Günleri, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6 Aralık 2010 Pazartesi günü Erkan Oğur'un Telvin konseri ile başlayacak

Nevşehir Belediyesi'nin de destekleri ile gerçekleştirilen Kapadokya Caz Günleri, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6 Aralık 2010 Pazartesi günü Erkan Oğur'un Telvin konseri ile başlayacak.
Kapadokya bölgesinin tarihi ve kültürel birikimlerini sanatsal boyutta desteklemeyi amaçlayan etkinlikler çerçevesinde Erkan Oğur, Sibel Köse, Sarp Maden, Alper Yılmaz, Bilal Karaman ve Elif Çağlar, ekipleriyle birlikte sahne alacak.
'Kozmik Müzik' çatısı altında düzenlenen Kapadokya Caz Günleri kapsamında Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi, Argos In Cappadoccia, Anatolian Houses, Saklı Han, Nevşehir Üniversitesi, Han Çırağan, Forum Kapadokya ve Ürgüp Kültür Merkezi'nde konser ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
Bu mekanlarda cazın farklı yorumları ve sunumlarıyla, gençlerin ve öğrencilerin cazla tanışması, kültür ve sanat etkinliklerine karşı ilginin artması da hedefleniyor.
Kapadokya Caz Günleri'ni, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra Nevşehir Belediyesi, Uçhisar Belediyesi ve Ürgüp Belediyesi'nin yanı sıra , Forum Kapadokya, Argeus Turizm gibi kuruluşlarca da destekleniyor.