Engellilerden Tiyatro Gösterisi

Samsun'da engelliler tarafından sahnelenen "Trafik Tersnamesi" isimli tiyatroda anlam yüklü mesajlar verildi.

Engellilerden Tiyatro Gösterisi
Canik'te çeşitli etkinliklerle kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Canik Belediyesi ve Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) tarafından düzenlenen "Trafik Tersnamesi" adlı tiyatro gösterisi ayrı bir anlam kazandı. Canik Kültür Merkezi'nde Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen oyun büyük beğeni toplarken, engelli sanatçıların performansı ayakta alkışlandı. Trafik kuralları konusunda insanları toplumsal duyarlılığa çağıran oyun izleyenlere anlam yüklü mesajlar verdi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, RAM Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt, Samsun İl Müftüsü Osman Şahin, Samsun'da bulunan özel eğitim rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıflarında bulunan öğrenci ve öğretmenlerin izlediği tiyatro gösterisi engellilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Oyunun sonunda oyunculara protokol üyeleriyle birlikte çiçek takdim eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, böylesine anlamlı bir geceyi bizlere yaşatan Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu'na teşekkür etti.