Caniklilerden Polise Destek

Samsun'un Canik ilçesinde işadamları ve dernek başkanları tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere 3 adet araç alındı.

Caniklilerden Polise Destek
Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere alınan 3 araca katkı sağlayan işadamları ve dernek başkanlarına Meşe Tesisleri'nde düzenlenen tören ile plaket verildi. Törene Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Irmak Polis Merkezi Amiri Arslan Bağrıaçık, İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları, işadamları ve dernek başkanları katıldı.
Yenilenen araçlarla birlikte ekip sayısının arttığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, "Biz Türk polisi olarak araçlarımız olmasa bile yaya olarak ta görev yaparız. Biz bu mesleğe girerken yemin ettik, sizlerin hizmetindeyiz. Araç sizlere ulaşmamız için önemli, hedef koyduk 5 dakikada ihbar yerine gidiyoruz. Araçlarımızın yenilenmesi bu yönden çok önemli. Şehrimiz büyüyor, araçlarımız ne kadar iyi olursa o kadar çabuk gidiyoruz. Daha kısa sürede olay yerine ulaşmamız çok önemli. Canikliler polisinin yanında olduğunu gösterdi" dedi.
Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, "Sanki memleketimizdeymişiz gibi görev yapıyoruz. Memleketimiz büyüyor, bu büyümeye belki bütün anlamlarıyla devlet olarak yetişemiyoruz. O noktada sizler varsınız. Sizleri yanımızda gördük, mutlu olduk. Sizler bu yardımla Canik Emniyetine, Türk Polis Teşkilatı'na sahip çıkmadınız sadece, sizler aynı zamanda kendinize de sahip çıkmış oldunuz. Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden bugüne kadar huzurun ve güvenin teminatı olmuştur" diye konuştu.
Araçların alınmasında katkısı olan işadamları Erdinç Yörük, Efraim Kurnaz, Turgay Ulusoy, Kerim Akdenk, Adem Balcı, Ali Çakır, Mahmut Gençay, Tahir Tahran, Hüseyin Kaya, Nihat Töre, Rasim Erol, Refeattin Memiş, Fikri Ayçiçek, Aziz Tanrıverdi, Cemal Semiz, Recai Erol, Sezai Erol,
İlker Efe, İsa Balcı, Ramazan Akyüz, Tekkeköy Minibüs Hattı Başkanı İbrahim Özdemir, 1 Hat Dolmuş Başkanı Sadık Tercan, Kirazlık-Kerimbey Minibüs Hattı Başkanı Mümin Özön, Cezaevi Dolmuş Hattı Başkanı Selehattin Değirmenci, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e plaketlerini Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan ve Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal verdi.