Uludağ'da yeni yıl coşkusu

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni yılı karşılamak isteyenlerle doldu taştı. Yüzde 100 doluluk oranına ulaşan otellerde yoğunluğu

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni yılı karşılamak isteyenlerle doldu taştı. Yüzde 100 doluluk oranına ulaşan otellerde yoğunluğu Rus turistler ve günübirlik tatilciler oluşturdu.

Ünlülerin ilgi göstermediği Uludağ'da, Bursaspor'un genç forveti Sercan Yıldırım ve Galatasaraylı futbolcu Serkan Kurtuluş yeni yıla girdi. Sanatçılar Banu Zorlu, Yeliz, Gökhan Sezen de Uludağ'ı tercih edenler arasında yer aldı. Ayrıca ünlü işadamı Ali Ağaoğlu da ailesiyle birlikte kendi otelinde yılbaşını kutladı.

Rus turistler, yeni yılı bir saat önceden karşıladı. Saat farkından dolayı yeni yıla ülkelerinin televizyonlarını takip ederek 23.00'da merhaba diyen Rus turistler doyasıya eğlendi. Saat 24.00'e yaklaştığında 10'dan geriye doğru sayan turistler yeni yıla büyük bir coşku ile girdi.

Saatlerin 24.00'ü göstermesiyle havai fişekler zirveyi aydınlattı. Meydanda toplanan Bursalı gençler ise, gönüllerince eğlendi.

Yeni yıla Uludağ'da girmek için zirveye akın eden günübirlikçiler, saat 24.00'ten sonra şehre dönmek isteyince trafik kilitlendi.