Sinemalarda bu hafta V

Bu hafta altı yeni film sinema izleyicileriyle buluşacak.

KÜLTÜR-SANAT

31 Aralık 2010

Sinemalarda bu hafta V

Bu hafta altı yeni film sinema izleyicileriyle buluşacak. Hayde Bre

Bir süredir 'Arka Sokaklar' dizisini çeken usta yönetmen Orhan Oğuz, yeni bir proje için kolları sıvadı. Ancak Oğuz'un bu projesinin diğerlerinden çok farklı bir yönü bulunuyor. Çünkü Oğuz son filminde kendi hayatını anlatıyor.

'Arka Sokaklar' dizisinde birlikte çalıştığı İlker İnanoğlu'nun devrimci bir profesörü canlandığı filmde; Oğuz'un çocukluğunu 'Aliye' dizisinden tanınan Ayberk Koçar oynuyor. Oğuz'un annesini ise eşi Nilüfer Açıkalın canlandırıyor.

47. Altın Portakal Film Festivali'nde yarışan ve En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü'nü alan Hayde Bre, kasabada karısı ve arkadaşlarıyla sıradan bir hayat süren Şaban Ağa'nın taşra-kent yaşamı arasında yaşadıklarını konu alıyor. Şehirde üç çocuğu ve felçli kocası Osman'la yaşayan Saadet'in hayatı beklenmedik bir şekilde Şaban Ağa ile kesişir. Şaban Ağa, hiç istememesine rağmen Saadet'in ısrarlarıyla İstanbul'un yolunu tutar.

Fakat şehir yaşamına ve düzenin kurallarına uyum sağlamak Şaban Ağa için imkânsızdır. Kendini İstanbul'da hâlâ “misafir” olarak görse de, özlediği topraklar aslında çoktan elden

çıkarılmıştır. Bu durumdan haberi olmayan Şaban Ağa, her an geri dönmek için fırsat kollamaktadır. Zira İstanbul'a, şehir hayatına ayak uyduramayacağını anlamıştır.

Hayde Bre - Fragman

Yükleyen BoxOfficeTurkiye. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

Çapkın (Spread)

Nikki muhteşem yakışıklı, hayatının devamını kadınların istediklerini vererek sağlayan ama jigolo olmayan seksi bir dolandırıcıdır. Nikki'nin son zaferi, daha önce hiç sahip olmadığı kadar çok şey vaadeden orta yaşlı avukat Samantha'dır. Ancak daha sonra Nikki, kendisiyle aynı yaşta olan güzel garson Heather ile tanışır. Samantha'nın yurt dışında olduğu bir zamanda Heather Nikki'yi Samantha'nı evinde ziyarete gelir. Nikki'nin bilmediği şey ise Heather'ın da kendisi gibi oyun oynadığıdır. Samantha eve döndüğünde Nikki'nin kendisini aldattığını görür ve her şey bundan sonra başlar...

Çapkın ~ Spread (2009) Film Fragmanı www.tivitakip.com

Yükleyen siqptare. - Film ve TV kanalındaki diğer videolara göz atın

Memleket Meselesi

Adil Hoca emekliliği gelmiş bir ilkokul öğretmenidir. İnatçı, doğrucu karakteri yüzünden yıllarca sürgün yemiş, karısı Nazife de bu yüzden hocadan bıkmış usanmıştır. Adil Hoca, emekliliğine yakın kendi kasabasına tayin olmuştur. Hoca emekliliğini beklerken, günün birinde kasabadaki genç bir polisten galiz küfürler ve okkalı bir tokat yer ve gururu fena halde incinir.

İlçe emniyet müdürlüğünde ve savcılıkta genç polisin gerekli cezayı görmesini sağlamak ve adaletin yerini bulmasını görmeye kararlı olan Adil Hoca, tüm kasaba tarafından sevilen ve sayılan bir kişiliktir. Fakat adaletten Hoca, istediği sonuca bazı sebeblerden ulaşamayınca olayın peşini bırakmamaya karar verir ve onun için hayli meşakkatli bir yol başlar. Hoca'nın bu haklı mücadelesinde tüm kasaba halkı da arkasındadır ve bu 'Memleket Meselesi'ni hep beraber çözmeye kararlıdırlar…

memleket meselesi sinema filmi-ACR YAPIM

Yükleyen 22aise. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

Kukuriku - Kadın Krallığı

Adem ile Havva'dan bu yana uğruna kavgalar edilen, destanlara, edebiyatın unutulmaz yapıtlarına konu olan, sinemada her türlüsü işlenen KADIN-ERKEK ve aralarındaki iktidar savaşı, filmimizin ana temasını oluşturuyor. Bu savaş bazen komik, bazen traji-komik, bazen de trajik sonuçlar doğurmuştur. KUKURİKU: KADIN KRALLIĞI bunların hepsini içerir.

Kukuriku:Kadın Krallığı

Yükleyen faruqgur. - Film ve TV kanalındaki diğer videolara göz atın

Aslı Gibidir (Certified Copy)

Aşk yuvası küçük oteller, kafelerde birbirinin gözüne bakan âşıklar... Bir çift gibi görünmeye çalışan bir kadın ve bir erkek... Adam, bir konferansa konuşmacı olarak katılan İngiliz bir yazar; kadın, Fransa'dan gelen bir sanat galerisi sahibi. İşte herhangi bir zaman, herhangi bir yerde, herhangi birinin başına gelebilecek bir öykü...

İran Yeni Dalgası'nın önde gelen isimlerinden Abbas Kiarostami, kendi yaşam öyküsünden esinlendiği geleneksele yaklaşmayan, sıra dışı filminde Juliette Binoche'un karşısında İngiliz bariton William Shimell'ı oynatarak nesnelerin veya kişilerin gerçekliğini sorguluyor.

Prömiyeri 2010 Cannes Film Festivali'nde yapılan film, Fransız oyuncu Juliette Binoche'e bu rolüyle festivalin En İyi Kadın Oyuncu ödülünü getirdi.

Certified Copy - Aslı Gibidir (fragman) | video.mynet.com

Guliver´in Gezileri (Gulliver's Travels)

Jonathan Swift'in meşhur romanından uyarlanan film, gezi yazarı Lemuel Gulliver'in Bermuda'ya gidecekken Liliput adasına düşmesini ve oranın minik halkıyla karşılaşmasını anlatıyor. Gulliver'i Jack Black canlandıracak.

1977 yılında çekilmiş Peter R. Hunt imzalı Gulliver's Travels'da ise Gulliver'i, Richard Harris canlandırmıştı...

Gulliverin Gezileri 3D HD Fragman - Gulliver's Travels Trail

Yükleyen 3dmedya. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler



Kaynak: Gerçek Gündem