Ödemiş Çevre Alt Yapı Birliği Toplantısı Yapıldı

Küçük Menderes havzası çevre ve alt yapı hizmetleri birliği 2010 yılı aralık ayı meclis toplantısı yapıldı

Küçük Menderes havzası çevre ve alt yapı hizmetleri birliği 2010 yılı aralık ayı meclis toplantısı yapıldı. Ödemiş Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Bekir Keskin başkanlık etti.
Toplantıya Ödemiş, Beydağ ilçeleri ile Bademli, Konaklı, Ovakent, Gökçen, Kayaköy, Birgi, Bozdağ, Gölcük, Kayaköy belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
Katip üyeliklere de Belediye Melis Üyesi Mustafa Aydın ve Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel seçildi. Gündem gereği Tire ilçesinin birlikten ayrılma kararı ve Gölcük Belediyesi'nin de birliğe katılma kararı oy birliği ile kabul edildi. Birlik üyesi Ödemiş Belediyesinin sadece Ödemiş ilçesini kapsayacak şekilde hazırladığı "Katı atık depolama tesisi" projesine Ödemiş, Kiraz, Beydağ ve belde belediyelerinin de faydalanacağı şekilde, "Küçük menderes havzası çevre ve alt yapı hizmetleri birliği" adına yeniden düzenlenmesi ve hazırlanacak projenin de Çevre ve Orman Bakanlığının hibe destek programına sunulması oy birliği ile kabul edildi. Ardından "Katı atık depolama alanı" projesinin hazırlanması ve takibi işinde personel atanmasında belediye başkan yardımcısı Şevket Akgün görevlendirildi.
2011 yılı çalışma programı okunarak kabul edildi. 2011 yılı mali gelir gider tablosu da denk bütçe hazırlanarak 32.050 TL olarak kabul edildi.Birlik meclisi Birinci başkan vekili olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in birlikten ayrılma kararı nedeniyle, birlik başkanı birinci başkan yardımcılığına yapılan gizli oylama ile tek aday olan belediye meclis üyesi Mustafa Aydın seçildi.
Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.