Minikler Yeni Yılı Kutladı

Düzce Başkent Üniversitesi Avni Akyol Ümit Kültür Vakfı Anaokulu öğrencileri yeni yılı velileri ve öğretmenleriyle birlikte kutladılar. Miniklerin yeni yıl kutlamaları anne ve babaları adeta büyüledi.

Minikler Yeni Yılı Kutladı
2010 yılının son günü okullarında olan minik öğrenciler yeni yılı kutladılar. Okullarını süsleyen minik öğrenciler, yılbaşı ağacını da süsledikten sonra okul müdürü ve öğretmenlerine hediye hazırlamaya başladılar.
Düzce Aziziye Mahallesi'nde bulunan Başkent Üniversitesi Avni Akyol Ümit Kültür Vakfı Anaokulu öğrencileri, yeni yıl kutlamalarına anne ve babalarını da davet ettiler. 84 minik öğrenci sınıflarında öğretmeleriyle birlikte hazırladıkları hediyelerini okul Müdürü Neval Saraçoğlu'na vererek yeni yılını kutladılar. Minik öğrencilerin hazırladığı yeni yıl hediyesinin kendisi için bir sürpriz olmasından oldukça duygulu anlar yaşayan Okul Müdiresi Neval Saraçoğlu, minik öğrencilerin yeni yılını kutlayarak hediyelerini verdi. 84 minik anaokulu öğrencisi daha sonra okulun yemekhane bölümüne geçerek anne ve babalarıyla şarkılar eşliğinde 2011 yılını kutladılar.