Tekvandoda Kuşadası'nın Gururu Oldular

Kuşadası Gençlikspor Tekvando Takımı büyük bir başarıya imza attı

Kuşadası Gençlikspor Tekvando Takımı büyük bir başarıya imza attı. Uşak'ta yapılan Türkiye Kulüplerarası Minik ve Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında 4 sporcuyla katılan Kuşadası Gençlikspor, iki madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Eski milli sporcu olan tekvando antrenörü Bayram Keskinkılıç tarafından çalıştırılan Kuşadası Gençlikspor, katıldığı ilk turnuvada iki madalya birden kazanarak büyük bir başarı kazandı. Minik kızlarda Nesibe Kırdal şampiyonluk, yıldız erkeklerde ise Selçuk Efe Altındaş üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Çalışmalara sadece bir yıl önce başladıklarını açıklayan Antrenör Bayram Keskinkılıç, kısa sürede büyük mesafe aldıklarını belirterek, "6 aylık sporcumuz Selçuk Efe Altındaş, yeşil kuşak olmasına rağmen hayatında ilk kez katıldığı bir şampiyonada üçüncü oldu. Minik kızlarda ise sporcumuz Nesibe Kırdal, birincilik kürsüsüne çıkarak bizi gururlandırdı. Sadece dört sporcuyla katılmamıza rağmen başarılı olduk. Taekwondo sporu Kuşadası'nda giderek yayılıyor. Özellikle çocuklarımızı kurslarımıza davet
ediyorum. Büyükler ve gençlerde de mevcudumuz 32 kişiye ulaştı. Çok yakında gençlerde ve büyüklerde de turnuvalara katılacağız" dedi.