Semih gidecek mi?

Fenerbahçeli Milli futbolcu Semih Şentürk'ün avukatı ve menajeri Şenol Çilek, golcü oyuncuyla sözleşme yenilenmeyeceğine dair yönetimden kendilerine bir bilgi gelmediğini söyledi..

Radyospor'a konuşan Çilek, “Yönetimin ya da başkan Aziz Yıldırım'ın Semih'i gözden çıkardığı yönündeki söylentilerin nereden çıktığını bilmiyorum. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor; gerek İspanya gerekse de İngiltere Ligi'nden talipleri var. Ama hali hazırda Fenerbahçe'nin oyuncusu; sezon sonuna kadar burada kalacak. Sezon sonu da kulübüyle bir görüşme yapıp, karar vereceğiz” dedi.

BÜYÜK KULÜPLER SEMİH'LE İLGİLENİYOR

Milli futbolcuyla ilgili olarak sezon sonuna kadar bir gelişme olacağını sanmadığını ifade eden Çilek, “Semih, Fenerbahçe'den ayrılacağı iddialarına gülüyor. Kulüp, bize herhangi bir deklarasyonda bulunmadı. Ayrılacaksınız ya da sözleşme yenilemeyi düşünmüyoruz şeklinde bir şey söylemedi. Ayrıca hiçbir kulüp, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış bir futbolcu için bonservis ödemesi yapmayı kabul etmez. Kaldı ki Fenerbahçe, şampiyonluk yarışı veriyor; bu durumda Semih Şentürk gibi bir silahı kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum. Fakat, şunu söyleyebilirim, Türkiye'nin büyük kulüpleri Semih'le ilgileniyor” şeklinde konuştu.

SEMİH OLUMSUZ SÖYLENTİLERDEN ETKİLENMİYOR

Semih'in hakkında çıkan söylentilerden etkilenmediğini ifade eden Şenol Çilek, “6-7 yıldır, Semih'in Fenerbahçe'den ayrılabileceği konusu gündeme getiriliyor; bu Semih'i etkilemiyor. Semih, her zaman, daha iyi nasıl oynarım düşüncesi içerisinde… Bir de gol kralı olursa çok daha iyi olacak tabii ki” dedi.

'

Kaynak: Ajansspor