Esra Erol'da silikon gögüs krizi

ATV ekranlarında yayınlanan ve Esra Erol'un sunduğu Evlen Benimle programına silikon taktıran Refika Hanım damgasını vurdu

Esra Erol'da silikon gögüs krizi
Esra Erol'un sunduğu ATV'de yayınlaan 'Esra Erol'la Evlen Benimle' programında yine olay vardı.  38 yaşında, iki evlilik yapmış ve bir çocuğu ile yalnız yaşayan Refika Hanım'ı, Esra Erol şu sözlerle tanıttı:  Refika'nın Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu. Refika uzun zamandır talipleri ile karşılaşmıyor. Talipleri gelmeden analiz edemiyor onları. Programa gelmiş en enteresan en ilginç aday ilan ediyorum. Çünkü ben daha özelliklerini anlatırken hissediyor ve diyor ki "Bu iş asla olmaz"  

Bu sözlerden sonra bir olay patlayacak gibi herkes pür dikkat Refika'yı dinlemeye başladı. Programa güvenerek geldiğini belirten Refika, damat adayında beklediği özellikleri saymaya başladı. Kendisine talip olacaklarda maddiyatın önemli olduğunu, damat adayının da en az 3-5 yaş büyük olmasını istedğini söylerken Esra Erol araya girerek "Sen estetiği de seviyor musun? diye sordu. Refika Hanım güzel görünmek için burnunda ve gögüslerinde silikon olduğunu söyleyince stüdyodakiler şaşkına döndü.

İşte canlı yayından o anlar: