Derindere'de Kısaltılmış Yol Çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi bölge halkı ile yapılan toplantıda Derindere mevkisinde kısaltılmış yol yapılmasını istendiğini, belediyenin de bu isteği yerinde bularak, çalışmalara başlanıldığını kaydetti

Derindere'de Kısaltılmış Yol Çalışması
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi bölge halkı ile yapılan toplantıda Derindere mevkisinde kısaltılmış yol yapılmasını istendiğini, belediyenin de bu isteği yerinde bularak, çalışmalara başlanıldığını kaydetti.
Derindere'de yapımı devam eden yol ve menfez çalışmasının sadece bir yol olmadığını hem zaman hem de yakıttan zaman kazanılarak daha seri, etkin ve güvenli bir yol ağının bölgeye kazandırılmış olacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Yolun tamamı 2 bin metre olup bu yolun 500 metresi dolgu malzemesi ile yapılmıştır. Adeta bir ada inşa edildi. 20 metre genişliğinde projelendirilen yol genişliği şimdi 40 metre olarak inşa edilmektedir. Çünkü bu yolda tramvay hattı da planlanmıştır. Bir ay içerisinde dolgusu tamamlanacak olup, yolda stabilize çalışmasına başlanacaktır " dedi.
Stabilize olarak açılacak yolda alt yapı çalışmalarına başlanılacağını ve KASKİ, Telekom, elektrik ile doğalgaz hatları döşeme çalışmaları ile bütünlük sağlanacağını ifade eden Büyıkkılıç, Derindere yol çalışmasının 2011 yılında tamamlanarak, hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.