Çydd'den Öğrenciler Yararına Kermes

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kuşadası Şubesi, Kaya Şavkay Meydanı'nda burs verdiği öğrenciler yararına kermes düzenledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kuşadası Şubesi, Kaya Şavkay Meydanı'nda burs verdiği öğrenciler yararına kermes düzenledi. Yoğun ilgi gören kermeste satılan yiyecekler bir saat içerisinde tükendi.
Dernek olarak her yaştan öğrencilere burs vermeye çalıştıklarını belirten ÇYDD Kuşadası Şube Başkanı Kemal Özbey, bu sene 52 üniversite, 25 lise ve 33 ilköğretim öğrencisine burs desteğinde bulunduklarını söyledi. İlköğretim öğrencileri için ayda 50 lira, lise öğrencileri için ayda 75 lira, üniversite öğrencileri için ayda 150 lira burs verdiklerini kaydeden Özbey, "Bu kermesi burs fonumuza katkı amaçlı düzenledik. Kermeste sunduğumuz yiyeceklerimizi gönüllülerimiz ile dernek üyelerimiz hazırladı.
Akşamüstü bankamıza burs fonumuza toplanan miktarın tamamını yatıracağız. Bize destek veren tüm üyelerimize, yiyecek alarak katkı sağlayan Kuşadası halkına teşekkür ediyoruz" dedi.