Çiğ Köfteli Türkü Gecesi

AK Parti İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler ile tanışma-kaynaşma amaçlı çiğ köfte eşliğinde "Türkü Gecesi" düzenlendi.

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay ile 150'ye yakın üniversite öğrencisinin katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi Başkanı Vural Bulut, geleceğin şekillenmesinde eğitimli gençlerin önemine vurgu yaparak, "Amacımız bu manada gençlerimizin bu önemli vazifesinde onlara yol göstermek, rehber olmak. Genç arkadaşların ve üniversite öğrencilerinin her zaman yanlarındayız. Üniversite öğrencilerinin diğer genç arkadaşların isteklerini yerine getirmek için her zaman büyük bir gayret içindeyiz. Bundan sonra da üniversite gençlerine olan desteğimiz artarak devam edecek" dedi.
Büyük ilgi gören tanışma gecesinde üniversite öğrencileri yoğrulan çiğ köfte ve türkü grubunun eğlencesi ile neşeli saatler yaşadı.