Erciş'te Emekli Öğretmenler Unutulmadı

Van'ın Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen yemekte, ilçedeki emekli öğretmenler bir araya geldi.

Erciş'te Emekli Öğretmenler Unutulmadı
Kışla Mahallesi'ndeki Erciş Öğretmenevi tesisinde gerçekleşen törene Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, şube müdürleri Ahmet Erdoğan, Mehmet İşleyen ve Kurbanı Özdaş, Ünseli Belediye Başkanı İshak Polat, Erciş Öğretmenevi Müdürü Erdal Sucular ile emekli öğretmenler katıldı. Törende konuşan Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir kez daha kutlayarak, "Her ne kadar emekli olmuş olsanız da sizler bizim için bir öğretmensiniz. Ben sizleri günün bu vaktinde bir araya getiren Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Öğretmenevi Müdürlüğümüz yetkilerine huzurlarınızda teşekkür ediyor, tekrar Öğretmenler Günü'nüzü tebrik ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrası Erciş Belediye Başkanlığı tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verilirken, emekli öğretmenler ise gecede anılarını anlatarak doyasıya halay çektiler.