Engelli Platformu'ndan Sergi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Isparta'da Engelliler Platformu tarafından hazırlanan etkinliklerle kutlanıyor

Engelli Platformu'ndan Sergi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Isparta'da Engelliler Platformu tarafından hazırlanan etkinliklerle kutlanıyor. 'Engelsiz bir yaşam için lütfen siz engel olmayın' sloganıyla yola çıkan 7 sivil toplum kuruluşu ortak sergi açtı
Isparta'da engellilere yönelik hizmet veren Sosyal Hizmet Derneği, Spastik Engelliler Derneği, Yürüme Engelliler Derneği, Görme Engelliler Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Ortopedik Engelliler Derneği ve El Ele Derneği biraya gelerek platform oluşturduğu platform, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle etkinlikler düzenledi.
Isparta Belediyesi'nin de katkılarıyla açılan engelli vatandaşların el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı serginin açılışını Vali Ali Haydar Öner ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın birlikte yaptı. Belediye Kültür Sarayı'nda açılan sergide platform adına konuşan Sosyal Hizmet Derneği Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Isparta'da engeller için engellerin tek tek kaldırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Isparta'da engellileri hedef alan sivil toplum kuruluşlarının platform oluşturduklarını ve etkinliklerin bu platform tarafından düzenlendiğini bildiren Prof.Dr.Bülbül, "Hepimiz için engelsiz bir yaşam diliyorum" dedi.
Sosyal Hizmet Derneği Başkanı Prof.Dr. Mahmut Bülbül, Vali Öner ve Belediye Başkanı Günaydın'a derneğin 1. yılını dolduran Kutup Yıldızı isimli yayın organını takdim etti.
Engelli Platformu tarafından açılan sergi ve kermes 5 Aralık tarihine kadar açık kalacak.