CSKA Sofya Beşiktaş maç özet ve canlı anlatım

Beşiktaş CSKA Sofya maçı özeti ve Beşiktaş CSKA Sofya maçı golleri. UEFA Avrupa Ligi L Grubu maçında Beşiktaş, deplasmanda CSKA Sofya'yı 2 - 1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi

CSKA Sofya Beşiktaş maç özet ve canlı anlatım
Beşiktaş CSKA Sofya maçı özeti ve Beşiktaş CSKA Sofya maçı golleri. UEFA Avrupa Ligi L Grubu maçında Beşiktaş, deplasmanda CSKA Sofya'yı 2 - 1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.UEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'ndaki 5. maçında Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını 2-1 yenen Beşiktaş, grup mücadelesinin bitimine 1 maç kala 2. tura yükseldi.

Grubunda daha önce yaptığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan siyah-beyazlı takım, Bulgar rakibini mağlup ederek 3. galibiyetine ulaştı ve puanını 10'a yükselterek bitime 1 maç kala 2. tura çıkmayı garantiledi.

CSKA SOFYA BEŞİKTAŞ MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, L Grubu'ndaki 5. maçında Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'yı deplasmanda 2 - 1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Siyah - beyazlı ekibin Teknik Direktörü Bernd Schuster, 2-1 kazandıkları CSKA Sofya maçından sonra yaptığı değerlendirmede ikinci yarıda iyi oynadıklarını ve golü attıkları için daha aktif olduklarını belirterek, ''Bu nedenle de maçı kazandık.'' dedi.

Schuster, mücadelenin eşit geçtiğini belirterek, ''Maçtan önce bu maçı kazanıp kalan mücadeleyi düşünmemek istiyorduk. Karşılaşmayı gol attığımız için domine eden taraf bizdik.'' diye konuştu.
İkinci yarıda daha farklı oynadıklarını belirten Alman teknik direktör, ''İkinci yarıda özellikle bir sistem değişikliği olmadı. Ancak ikinci yarıya başlamadan önce forvet oyuncuları durağan oynuyorlardı. Orta sahaya yardım etmiyorlardı. Devre arasında bunu söyledim. Onlar da ikinci yarıda daha aktif oldular ve golleri bulduk.'' dedi.

Guti'nin performansına da değinen Bernd Schuster, ''Takım ataktayken verdiği katkılar önemli. İlk yarıda forvet oyuncuları durağan oynayınca kendini gösteremedi. İkinci yarıda paslarından çok yararlandık. Guti böyle durumlarda kendini gösteren oyuncu. Bugün de istekliydi. Bugün de çok katkısı oldu.'' dedi.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Ali Kuçik'ten övgüyle söz eden Schuster, ''Bütün genç oyunculara şans vermeye çalışıyoruz. Bu durum bizi de mutlu ediyor. Ali istediğimiz görevi yerine getirdi. Takıma canlılık getirdi. Savunmaya zorluk çıkardı. Bu şekilde oyuncuların hazır olması ve UEFA maçı da olsa onları gönül rahatlığıyla oynatmak beni ayrıca mutlu ediyor.'' ifadelerini kullandı.