Cihan Haber Ajansı Gündemi

04 Aralık 2010 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde rektörlerle bir araya gelecek. Erdoğan, Tür

04 Aralık 2010 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde rektörlerle bir araya gelecek. Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (10.00/17.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da esnaf temsilcileriyle bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenecek partiye katılım törenine iştirak edecek. (13.00/14.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Radisson Otel'de İhracatçı ve Sanayici İşadamları Derneği'nin toplantısına katılacak. (13.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES)'nın Ankara'daki 24. olağan genel kurul toplantısına katılacak. (10.30)

Halkın Sesi Partisi'nin Genişletilmiş Genel İdare Kurulu Toplantısı, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un başkanlığında Ankara Afitap Kültür Merkezi'nde yapılacak. (10.00)

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği tarafından Kızılay'daki Büyük Erşan Otel'de 'Anadolu Erenler Meclisi' gerçekleşecek. (18.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, Erzurum İl Teşkilatı binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

KKTC'nde Ulusal Birlik Partisi (UBP) 18. Olağan Kurultayı yarın gerçekleştiriliyor. Genel başkanlık için Genel Başkan Başbakan İrsen Küçük, Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif ve Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy yarışacak. 50 kişilik Parti Meclisi için de 108 başvuru yapıldı.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 15. Haftasına bugün oynanacak Manisaspor-Gaziantepspor, Ankaragücü-Sivasspor ve Kasımpaşa-Galatasaray karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/16.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 15. Haftasında bugün Altay, Boluspor ile karşılaşacak.

Beko Basketbol Ligi'ne oynanacak 6 maçla devam edilecek.