'Balkanlar'da İz Bırakmaya Devam Edeceğiz'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cebel Halk ve Özgürlükler Partisi Gençlik Kolları ile AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları başkan ve yöneticilerini ağırladı

'Balkanlar'da İz Bırakmaya Devam Edeceğiz'
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cebel Halk ve Özgürlükler Partisi Gençlik Kolları ile AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları başkan ve yöneticilerini ağırladı. Başkan Altepe, Balkanlar'da iz bırakacak çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları'nın davetlisi olarak Bursa'ya gelen Cebel Hak ve Özgürlükler Partisi Gençlik Kolları Başkanı Seyfi Mehmetali ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Uğur Türemen, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. Cebel'de yaşayanların büyük bir kısmının Bursa'da akrabaları olduğunu dile getiren Seyfi Mehmetali, Cebel ile Bursa arasındaki ilişkilerin daha da kuvvetlendirilmesi amacıyla bu tür ziyaretleri bundan sonra artıracaklarını söyledi. Balkanlar'a yaptığı yatırımlar nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür eden Mehmetali, "Bursa'nın desteğini yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor" dedi.
Bugüne kadar Bulgaristan başta olmak üzere tüm Osmanlı coğrafyasında önemli eserleri ayağa kaldırdıklarını dile getiren Başkan Altepe, "Balkanlar bizim Avrupa'ya açılan kapımız. Bu nedenle Balkanlar'ı kendimizden farklı görmemiz mümkün değil. O coğrafyada göçün durması ve kalkınmanın sağlanması gerekir" diye konuştu.