Bir Antalya Filmi: Memleket Meselesi

Başrolünü Ahmet Uğurlu'nun oynadığı, yönetmenliğini İsa Yıldız'ın yaptığı 'Memleket Meselesi' 31 Aralık'ta tüm Türkiye'de sinemalarda gösterime giriyor

Bir Antalya Filmi: Memleket Meselesi
Başrolünü Ahmet Uğurlu'nun oynadığı, yönetmenliğini İsa Yıldız'ın yaptığı 'Memleket Meselesi' 31 Aralık'ta tüm Türkiye'de sinemalarda gösterime giriyor. Filmin Antalya galası ise 30 Aralık'ta Antalya 5M Migros Alışveriş Merkezi'nde yapılacak.
Türk Sineması'nın iki duayen ismi Ahmet Uğurlu ve Füsun Demirel, 'Memleket Meselesi' adlı traji komik filmle, bu sezon sinema izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gazipaşa'da sıradan bir ilkokul öğretmeni olan Adil Hoca'nın uğradığı bir haksızlıktan sonra hakkını aramak için başlattığı mücadelenin anlatıldığı filmin senaryosunu yazan ve kendisi de Gazipaşalı olan İsa Yıldız, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de yapıyor.
Çekimleri Ankara, Antalya-Gazipaşa ve İstanbul'da tamamlanan filmde Uğurlu ve Demirel'in yanı sıra Tuna Orhan, Ahmet Kural, Bora Akkaş, Bekir Çiçekdemir, İştar Gökseven, Serhan Toksoy, Emre Budak, Zeki Göksel Yıldırım ve Kamuran İnselel de rol alıyor.