Batdal için başbakan devrede !..

Galatasaray'da bir türlü forma şansı bulamayan Mehmet Batdal, transfer gündeminin şu ana kadar en çok teklif alan futbolcusu olarak dikkat çekiyor. Bu tekliflerden en ilginci ise Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğa oynayan Çaykur Rizespor'dan geldi..

Radyospor'da yer alan habere göre, Mehmet Batdal'ın, Çaykur Rizespor'a kazandırılması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi.

Kulüp adına yapılan gecede teknik direktör Ümit Kayıhan'ın Mehmet'in Rize'ye transferi için Erdoğan'dan ricada bulunduğu, bunun üzerine ise aracıların Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in arayarak genç futbolcunun Çaykur Rizespor'a verilmesini talep ettikleri kaydedildi. Sezgin'in ise, “Bu tamamen futbolcumuzun arzusuna bağlı; Mehmet kabul ederse bizim için sorun yok” dediği bildirildi.

MEHMET GALATASARAY'DAN KOPMAYI İSTEMİYOR

Fakat, Mehmet Batdal, Süper Lig'de bir takımda oynamayı planlıyor. Galatasaray'dan da kopmayı istemeyen genç futbolcu kiralık olarak gelecek tekliflere daha sıcak bakıyor.

5 SÜPER LİG TAKIMI MEHMET'İ İSTİYOR

Mehmet'in menajeri Mahmut Güneş, Radyospor'a yaptığı açıklamada Rizespor'la ilgili gelişmeleri doğrularken, “Mehmet'in Galatasaray'da devam etmek. Takımla birlikte 2 Ocak'ta kampa gidecek. Anacak başta Eskişehirspor ve Bursaspor olmak üzere pek çok kulüpten teklif alıyoruz. Bunların içerisinde Manisaspor, Ankaragücü ve Bucaspor'da var. Burada Galatasaray Yönetimi'nin vereceği karar çok önemli. Biz de bu karara göre tavrımızı ortaya koyacağız. Mehmet, oynadıkça kendini geliştirebilecek bir futbolcu” dedi.

'

Kaynak: Ajansspor