''Zapo ve Gökhan bitiyor'' !..

Forvet hattıa Gökhan Ünal geliyor.. Defans bölgesine ise Zapotocny.. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un transferdeki hamleleri hakkında önemli bilgiler..

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Gökhan Ünal ve Zapotocny transferi için kulüplerine teklif götürdüklerini belirtti.

Best FM'de yayınlanan 'Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi' programına katılan İBB Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar transfer çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

'Gökhan Ünal transferi yarın biter'

Gökhan Ünal için Fenerbahçe'ye teklif götürdüklerini doğrulayan Kamil Dizar; görüşmelerin olumlu geçtiğini, transferin yarın (çarşamba) kesinlik kazanabileceğini

'Zapotocny için anlaştık'

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Zapotocny'i sezon başında da transfer etmek istediklerini ama anlaşma sağlanamadığını söyleyen Dizdar; Zapotocny'nin menajerleriyle de Beşiktaş'la da görüştükerini ve Çek futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

'Bu haberleri birileri yazdırıyor'

Kamil Dizar adı son dönemde Galatasaray'la anılan İbrahim Akın içi ise; “İbrahim Akın ve Gökhan Süzen için çeşitli haberler çıkıyor. Bunlar aslı astarı olmayan haberlerdir. Bizim de bu oyuncuları gönderme gibi bir niyetimiz yok. Birilerinin bu haberleri özellikle yazdırdığını düşünüyorum” dedi.

'

Kaynak: Ajansspor