Öğrencilerden Miniklere Moral Partisi

Anadolu Üniversitesi (AÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan çocuklar için yıl başı eğlencesi düzenlendi.

Öğrencilerden Miniklere Moral Partisi
AÜ, İİBF Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi çerçevesinde Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan çocuklar için yılbaşı partisi düzenlendi. Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve AÜ'nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda minikler yeni yılı erken kutladı.
İİBF öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Nilgün Çağlarırmak Uslu, Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Kılıçarslan, Yrd. Doç. Dr. Levent Erdoğan, Yrd. Doç. Dr. Aliye Atiye Kayış, Prof. Dr. Necat Berberoğlu ve ESOGÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan Kural'ın katkıları ile düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen miniklere çeşitli hediyeler verildi.
Prof Dr. Nurdan Kural, organizasyonda ki asıl hedeflerinin, hastanelerinde bulunan miniklere moral vermek ve çocukların yaşam kalitesini yükseltmek adına seslerini duyurmak olduğunu söyledi. Hastane odalarının konforu gibi hastane ihtiyaçlarına dikkat çekmek istediklerini söyleyen Kural organizasyona olan katkılarından dolayı AÜ'ne teşekkür etti.