Görele'de Okul Yararına Kermes

Giresun'un Görele ilçesinde Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği okula katkıda bulunmak amacıyla kermes düzenledi.

Görele'de Okul Yararına Kermes
Görele Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen kermese Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, Okul Müdürü Fatih Karazehir ve İnanca İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Çınar katıldı. Kermesten elde edilen gelirin okul yararına kullanılacağı bildirilirken, kermese en büyük katkı ise okul öğrenci velilerinden geldi. Okul aile birliği tarafından düzenlenen kermeste öğrenci ve öğrenci velileri tarafından hazırlanan gıda ve yiyecek kermesi açıldı. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermeste gözleme, açma, poğaça, börek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra ayran, su, çay ve kola yer aldı.
Kermes hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Civak, "Kermesimizi bütün okul desteği ile gerçekleştiriyoruz. Düzenlediğimiz kermesimize velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin desteği var. Okul Müdürümüz Fatih Karazehir, bu kermesin açılmasında büyük gayret gösterdi. Velilerimiz ve öğrencilerimiz hazırladıkları yiyecekleri getirerek okulumuza bağışladılar. Yiyecek çeşitlerini ise velilerimiz ve öğrencilerimiz yine burada hazırlıyorlar ve satışını hep birlikte yapıyoruz. Buradan elde edilen gelirin tamamı okulumuzun eksikliklerinde kullanılacaktır. Bir gün sürecek olan kermese katkıda bulunan velilerimize ve kermeste görev alan Okul Aile Birliği üyelerine öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize ve kermesimize katkıda bulunan herkese teşekkür ederim" dedi.