Bursa'da Taksiciler Sokağa Döküldü
Bursa'da 5 gün önce bir taksi sürücüsünün gasp edildikten sonra bıçakla yaralanması şoförleri çileden çıkardı. Araçlarıyla gece yarısı yol kapatan taksiciler, olayı korna çalarak protesto etti.

atıldı.
Yaşanan olayın ardından mesai arkadaşlarının gasp edilmesini hazmedemeyen taksiciler, Kültürpark Karamustafa mevkiinde toplanarak konvoy halinde şehir merkezine gitmeye karar verdi. Boğazından bıçakla yaralanan Ölmezkurt burada bir açıklama yaparak kendisini gasp eden şahısların esrar maddesi kullandığını öne sürdü. Olayların önlenmesini isteyen Ölmezkurt, "1 ay içinde 5 arkadaşımız gasp edildi. Bu şahıslar parayı taksi şoförüne verdikten sonra gittikleri noktada taksiciyi gasp ederek verdikleri parayı
tekrar geri alabiliyor. 10 yaşındaki bir çocuk mahallelere gelip esrar, eroin, alkol alabiliyor. Bizim arabalarımıza da binen herkes efe, dayı oluyor. 15 yaşındaki çocuk bize kafa tutuyor. 15 yıldır bu işi yapıyorum, 6 yıldır da bir taksi firmasında çalışıyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Şükürler olsun ki yaşıyoruz" dedi.
