'Aile Çocuk El Ele' Semineri

Kişisel gelişim uzmanı Recep Özkul, yeterince sevilen ve ailelerinin iyi örnek olduğu çocukların daha başarılı olduğunu söyledi.

'Aile Çocuk El Ele' Semineri
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 11 Eylül İlköğretim Okulu'nda velilere yönelik "Aile-çocuk el ele" konulu seminer düzenlendi. Okul Müdürü Ercan Akbaş, veli-öğrenci-öğretmen arasındaki iş birliğini artırmak için çalıştıklarını söyledi. Daha sonra konuşan kişisel gelişim uzmanı ve eğitimci-yazar Recep Özkul,
ebeyvenlere çocuklarını şımartmadan sevmelerini ve onlara güzel örnek olmalarını tavsiye etti. Özkul, "Çocukların sevilmeye ihtiyacı var. Onlara sorumluluk verilmesi lazım. Anne-babaların çocuklarına iyi örnek olmaları gerekir. Bunlar yapılırsa başarı kendilğinden gelir" dedi.