Düzce'de Otobüs Yandı

Düzce TEM otoyolu Beyköy beldesi mevkiinde bir yolcu otobüsü tamamen yandı. Rize'den İstanbul'a giden otobüsün 37 yolcusu ölümden döndü.

Rize'den İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan Halil G. idaresindeki 53 AP 222 plakalı yolcu otobüsü, Düzce TEM otoyolu Beyköy beldesi Çalı Cuma köyü mevkiinde kahve makinesinin bulunduğu yerden yanmaya başladı. Dumanın çıkması ile otobüs şoförü Halil G., otobüsü emniyet şeridine çekerek yolcuları tahliye etti. Bir anda otobüsün etrafını saran alevler nedeniyle yolcular yanmaktan kurtuldu. Olay yerine gelen Düzce ve Kaynaşlı belediyelerine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesine
rağmen otobüs yandı. Rize'den İstanbul'a gittikleri öğrenilen yolcular bagajlarını kurtaramadıkları için otobüs firmasına tepki gösterdi. İçinde 37 yolcusu bulunan otobüs yanarak hurdaya dönerken bazı yolcular başka bir otobüsle yoluna devam etti. Bazı yolcular yanmaktan kurtulmuş olabileceği ihtimali üzerine bagajlarını beklemek için olay yerinde kaldı. Jandarma otobüs yangınıyla ilgili soruşturma başlattı.
(AY-HO-Y)