Durak'a Hakaret Davası

İçişleri Bakanlığınca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtığı televizyon programcısı Mahmut Korkmaz'a yargılandığı mahkemece verilen 1 yıl 2 ay hapis cezası paraya çevrilerek ertelendi

İçişleri Bakanlığınca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtığı televizyon programcısı Mahmut Korkmaz'a yargılandığı mahkemece verilen 1 yıl 2 ay hapis cezası paraya çevrilerek ertelendi.
Aytaç Durak Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Akdeniz TV'de yayınlanan programdaki konuşmalarından dolayı Mahmut Korkmaz, Adana 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 1 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Korkmaz'ın cezası paraya çevrilerek ertelendi.
"Hiçbir şey gizli kalmaz, zaman en büyük hakemdir" diyen Durak'ın seçimler öncesi ve sonrası gerçek dışı beyanatlar vererek kendisine hakaret ve iftira edenlerden tek tek hesap sorduğu belirtilen açıklamada, bugüne kadar Mehmet Ali Bilici, Ömer Çelik, Rıfat Söylemez ve Ersin Ramoğlu'nun yargılandıkları mahkemelerce çeşitli cezalara çarptırıldıkları hatırlatıldı.