Yıldızeli İki Valiyi Ağırladı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesini Sivas Valisi Ali Kolat, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, ziyaret etti.

Yıldızeli İki Valiyi Ağırladı
İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ve ilçe protokolünün karşıladığı misafirler için akşam yemeği verildi. Buradan sonra İlçe Garnizon Komutanlığı'na geçen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yapılan sohbetlerde ilçenin ve bölgenin ekonomik, güvenlik ve sosyal konuları konuşuldu. İleriye dönük yatırımlar ve projeler değerlendirildi. Oldukça sıcak geçen sohbetin ardından Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Yıldızeli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Murat Övez ve İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder beraber soba başında kestane pişirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmeler misafirleri memnun etti.
Yapılan görüşmelerin ardından Sivas Valisi Ali Kolat, Tokat Valisi Şerif Yılmaz ve Tokat İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş Yıldızeli'nden mutlu bir şekilde ayrıldı. Misafirler ayrılırken, görmüş oldukları ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarını dile getirdi ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan'a teşekkür etti.