Türk filmi gibi buluşma
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, kariyerinde attığı en önemli imzanın sarı-lacivertli takıma attığı imza oldu...
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, kariyerinde attığı en önemli imzanın sarı-lacivertli takıma attığı imza olduğunu, futbolu bıraktıktan sonra "Fenerbahçeli Emre" olarak anılmak istediğini söyledi.
FB TV'de yayınlanan "1'e 1" programında çocukluğundan başlayarak kariyerini anlatan milli futbolcu, hayatında "İyi ki yapmışım" dediği şeyleri aktarırken, "İyi ki Fenerbahçe'ye gelmişim ve bazı insanları ne kadar üzsem de bazı insanların kafasında kurmuş olduğu bir hayali yıksam da iyi ki kendi hayallerimi gerçekleştirmişim. İnşallah bir gün futbolu bıraktığımda en büyük arzum, insanlar sokakta dolaşırken 'Bu Fenerbahçeli Emre' desinler. Bu da hayatımın en büyük isteği, son arzusudur" dedi.
Programda Fenerbahçe ile buluşmasını, Türk filmlerinde sevenlerin koşup, buluşmasına benzeten milli futbolcu, o dönemi şöyle anlattı: "Buluşmalar bazen hayatta geç oluyor. Türk filmlerinde her seven koşup buluşuyor ya, bizim de buluşmamız 2008 oldu. Galatasaray'a hizmet etmiş olsam da her zaman içimde bir Fenerbahçelilik vardı. Bu demek değil ki o dönem Galatasaray'a hizmet etmedim, elimden gelen her şeyi yaptım."
'G.Saray değişik geldi'
Galatasaray altyapısına transfer olduğumda, orada çok arkadaşı olduğunu kaydeden Emre, "Ama çocukluktan beri Fenerbahçeli olduğum için ilk maça çıkacağım zaman Galatasaray'da üzerime formayı giydiğimde bana şöyle bir değişik gelmişti" ifadelerini kullandı.
