Gavurdağları'nın Yeni Karacaoğlan'ı

Bugüne kadar pek çok şiiri Türkiye genelinde sayısız gazete ve dergilerde yayınlanan, geniş bir hayran kitlesi bulunan Burak Ballı, "Sessiz Bekleyiş" adını verdiği ilk şiir kitabını Ocak'ta okurlarının beğenisine sunacak

Gavurdağları'nın Yeni Karacaoğlan'ı
Bugüne kadar pek çok şiiri Türkiye genelinde sayısız gazete ve dergilerde yayınlanan, geniş bir hayran kitlesi bulunan Burak Ballı, "Sessiz Bekleyiş" adını verdiği ilk şiir kitabını Ocak'ta okurlarının beğenisine sunacak.
Gaziantep Hoşgör mahallesinde dünyaya gelen, Burak Ballı, babasının memur olmasından dolayı K.Maraş, Adana, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin illerinde yaşadı. Üniversite hayatını ise Osmaniye'de tamamladı. Yaşadığı her anı ruh dünyasında içselleştirerek kağıda döken Ballı, çevresindeki insanlar tarafından "Günümüzün Karacaoğlanı" diye tanındı. Bugüne kadar pek çok şiiri Türkiye'de sayısız gazete ve dergilerde yayınlandı.
Ocak ayında okurları ile buluşacak olan Burak Ballı yaptığı açıklamada ''Sessiz Bekleyiş''in, sevgi, barış, hak ve adalet üzerine yazılmış bir şiir kitabı olduğunu ifade ederek, kitabını ''Yaşanılabilir bir Dünya'nın duygu tercümanlarına armağan ettiğini'' sözlerine ekledi.