Gar Binası Sanata Açılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tarihi Gar Binası'nın kültür ve sanat etkinliklerine açılacağını müjdeledi.

Gar Binası Sanata Açılıyor
DDY ile sürdürülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, Adana'nın yeni kültür ve sanat mekanına kavuştuğunu bildirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin talebinin Devlet Demir Yolları 6. Bölge Müdürlüğü'nce uygun görüldüğünü ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, tarihi Gar Binası'nın fuayesinin kültür ve sanat etkinliklerinin yapılacağı yeni bir mekan olacağını söyledi.
Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu ile Atatürk Parkı içerisindeki 75. Yıl Sanat Galerisi'nin kültür ve sanat etkinliklerinin yapıldığı alan olarak değerlendirildiğini hatırlatan Aldırmaz, "Sanatseverlere bir mekan daha kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Adana'nın en merkezi yerindeki Gar Binası'nda bundan böyle sergiler açılabilecek. Gar Binası'nın kültür ve sanat etkinliklerine açılmasını uygun gören Devlet Demir Yolları 6. Bölge Müdürlüğü'ne Adanalı sanatseverler adına teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.