Filede Derbi Haftası

Aroma Bayanlar Voleybol 3

Filede Derbi Haftası
Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi'ndeki temsilcilerimizden DSİ Spor ile Gençlikspor, 3. Ligde lig maçında ilk kez karşı karşıya gelecekler. Şükrü Paşa Semtindeki Yakutiye Spor Salonu'nda Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan dev maç öncesinde nefesler tutuldu. Erzurum'un filedeki iki temsilcisinin mücadelesinin sonucu şimdiden merakla bekleniyor. Antrenörler Aytekin Gültekin ve Elif Altan yönetimindeki Gençlikspor ile Yavuz Yurttaş-Mehmet Kavurmacı ikilisi yönetimindeki DSİ Spor, Pazar günkü zorlu randevu öncesinde son kozlarını oynuyor ve maçtan galip gelmek için plan üstüne plan yapıyor.
HAK EDEN KAZANSIN
DSİ Spor ve Gençlikspor'da Pazar günkü dev maç için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İki takımda maçın oynanacağı Yakutiye Spor Salonu'nda derbiye bilenirken, maçta skordan çok dostluğun kazanması temennisinde bulundular. DSİ Spor Antrenörü Yavuz Yurttaş, "Hak eden maçı kazansın. Şu anda iki takımında üç puana ihtiyacı var. İnanıyorum ki, Pazar günü maça gelen spor severler hem güzel bir maç izleyecekler. Hem de iki takımın dostluğuna şahit olacaklar" dedi.
Gençlikspor Antrenörü Aytekin Gültekin'de yaptığı açıklamada "Spor severler bu maçı kesinlikle kaçırmasın. Pazar günü derbiden çok tam bir voleybol şöleni olacağına inanıyorum. Maçı kazanan taraf olmak istiyoruz. Ancak yine de hak eden takım maçı kazansın" diye konuştu.