Dans mutluluğa, motor ölüme sürükledi

Yalova'da motosikletle gezen iki genç kazada öldü. Öğretmen Fatma Karakaya'nın kazadan kısa süre önce facebook...

Yalova'da motosikletle gezen iki genç kazada öldü. Öğretmen Fatma Karakaya'nın kazadan kısa süre önce facebook'taki sayfasına "Motor'la tur. Yuppi hava harika. Havada aşk kokusu var" yazdığı ortaya çıktı. Kısa süre önce dansta tanışan öğretmen Fatma Karakaya (23) ile mühendis Özgür Deniz Erdoğan (30) önceki gece havanın güzel olmasını fırsat bilerek motosikletle dolaşmaya çıktı. Erdoğan'ın kullandığı motosiklet, Bursa yolu üzerindeki Kirazlı köyü sapağından yola çıkan Davut Parlak (42) yönetimindeki kamyona yandan çarptı. Şiddetli çarpmayla motosiklet kamyonun altına girdi ve kamyonun kasası ile ön tekerlekleri arasında sıkıştı. Başlarında kask takılı olan iki genç ezilerek öldü.

DANSTA TANIŞTILAR
Özgür Deniz Erdoğan, bir fabrikada makine mühendisiydi. Fatma Karakaya da Yalova Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde 3 ay önce sözleşmeli olarak öğretmenliğe başlamıştı. İki gencin kısa süre önce dans kursunda başlayan arkadaşlıkları kızın sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına "Motor'la tur. Yuppi hava harika. Havada aşk kokusu var" cümleleriyle yansımıştı. Acı haber kızın öğrencilerini de yasa boğdu.

TOPRAĞA VERİLDİLER
İki cenaze dün defnedildi. Fatma Karakaya için Yalova Merkez Cami'de yapılan törende anne Zeynep Karakaya baygınlık geçirdi. 5 kız kardeşin en küçüğü olan Fatma Öğretmen'in kız kardeşlerinin Eda, Seda, Ece ve Melisa tabuta sarılıp ağladı. Özgür Deniz Erdoğan da Çiftlikköy ilçesinde törenle toprağa verildi. Annesi Halime ve babası eski Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan ile kardeşleri Hakan ve Yeliz'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Törene Yalova Valisi Dursun Ali Şahin de atıldı.