Ballıcalı Öğrenciler Burma'dan Kitap İstedi

Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap fuarına katılmak için Ballıca'dan gelen Ballıca Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı makamında ziyaret ederek kitap isteğinde bulundular

Ballıcalı Öğrenciler Burma'dan Kitap İstedi
Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap fuarına katılmak için Ballıca'dan gelen Ballıca Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı makamında ziyaret ederek kitap isteğinde bulundular.
Ballıca Çok Programlı Lisesi 12. sınıf öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde açtığı kitap fuarını gezdiler. Gezi sonrası Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı da makamında ziyaret eden öğretmenler ve öğrenciler, okul kütüphanelerine koymak üzere başkan burma'dan kitap isteğinde bulundular.
Öğrencilere hitaben, "Siz yeter ki okuyun, elimden gelen yardımı yapar, size kitap etmeye çalışırım" diyen Başkan Burma, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eğitim sadece ders çalışmak değildir. Kişinin kendisini eğitmesi de çok önemlidir. Bu nedenle hedefiniz olmalı ve bu hedefe doğru emin adımlarla ilerlemelisiniz. Dünya güzel bir okludur, insana çok şey öğretir, ancak bu öğrenim yavaştır. Bu nedenle kitaplar daha çok ön plana çıkmalıdır. Bu sayede pek çok bilgi ve tecrübeyi öğrenme şansınız olur."