Alıcık'tan Duyarlılık Örneği

Aydınlı üçüzlerin yardımına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık koştu

Alıcık'tan Duyarlılık Örneği
Aydınlı üçüzlerin yardımına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık koştu. Başkan Alıcık, Aydın'da erken doğumla dünyaya gelen ve masrafları ailesini zorlayan üçüz kızların, büyüyene kadar ki masraflarına yardımcı olacağını belirtti.
Aydın'da, 3,5 ay önce Sevil ve Mustafa Çekinmez çiftinin 7,5 aylık dünyaya gelen ve adlarını 'Defne', 'Yağmur' ve 'Eylül' koydukları üçüzlerin bakımı için baba Mustafa Çekinmez'in bankadan çektiği 5 bin liralık kredinin tükenmesi sonrası yaşadıkları maddi sıkıntının haberlere yansımasını gören ve Aydın'dan bir destek verilmediğini öğrenen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çekinmez çiftini ve üçüzleri evlerinde ziyaret ederek kendisinin yardımcı olacağını söyledi. Çocukların kullandığı mamaları ve bezleri alarak Nazilli'den Aydın'a gelen Başkan Alıcık, bir baba olarak duyarlılık göstermek istediğini söyledi.
Kendisinin de üç kız babası olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Yoğunluktan dolayı gazeteleri ancak akşamları okuyabiliyorum. Dün gece Aydın'da çıkan yerel bir gazetemizde Çekinmez çiftimizin üçüz çocuklarına bakmakta zorlandığı ve çocukların aylık mama ve bez masraflarının yaklaşık 500 TL tuttuğu haberini okudum. Haberde Aydın'dan bir destek alamadıkları yazısı üzerine Nazilli Belediye Başkanı ve üç kız babası olarak kardeşlerime yardımcı olmak istedim. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Yarın öbür gün büyüyüp Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip çıkacaklar. Onları, anne ve babaları yetiştirecek, bizler de yardımcı olacağız. Çocuklar büyüyünceye kadar Nazilli Belediyesi olarak değil, 3 kız babası olarak kendim yardımcı olacağım" diye konuştu.
Üçüzlerin babası Mustafa Çekinmez ve anne Sevil Çekinmez'de Nazilli'den gelerek kendilerine yardımcı olma duyarlılığını gösteren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a yardımlarından dolayı teşekkür etti.
AYTO VE ESNAF ODALARI'DA DESTEK VERECEK
Çekinmez ailesini ziyaretinin ardından Aydın'da ziyaretlerde bulunan Başkan Alıcık, Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit'i ziyaretlerinde konuyu anlatarak kendilerinin destek olmasını istedi. Oda Başkanları ise Nazilli'den gelerek Aydın'da bir aileye destek olduğu için önce Başkan Alıcık'a teşekkür ettiklerini söyleyerek, kendilerinin de aileyi en kısa sürede ziyaret ederek, yardımcı olacaklarını dile getirdiler.