Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem'den Chp Aydın Milletvekili Atay'a Eleştiri

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yaptığı basın açıklaması ile CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay'ı eleştirdi. Atay'ın TBMM

Genel Kurulu'nda 2011 Yılı Bütçe görüşmeleri esnasında yaptığı konuşmada Çine Barajı'nın açılışına gidenler için 'Yevmiyeciler' ifadesini kullandığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Sayın Fatih Atay'ı Aydınlılardan özür dilemeye davet ediyorum" dedi.
CHP Aydın Milletvekili fatih Atay'ın bu ifadeleri ile Aydınlılara hakaret ettiğini iddia eden Erdem açıklamasında "TBMM Genel Kurulu'nda 2011 Yılı Bütçe görüşmeleri esnasında, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay yaptığı konuşmada Aydın'lı hemşehrilerimize çok kötü bir şekilde hakarette bulunmuştur. Çine Adnan Menderes Barajı'nın açılış programına katılan 40.000'e yakın hemşehrimize 'yevmiyeciler' yani para karşılığında açılışa katıldılar demek suretiyle ağır hakaret etmiştir. 2007 seçimlerinden sonra AK Parti sandıktan iktidar olarak çıkınca CHP'nin yetkilileri AK Parti'ye oy verenlere 'Göbeğini kaşıyan adamlar','Bidon kafalılar' demişlerdi. CHP yöneticileri millet kendilerine oy vermeyince, AK Parti'nin hizmetlerini takdir ederek sahip çıkınca hırslarından çatlarcasına millete hakareti adet haline getirmişlerdir. Çine Adnan Menderes Barajı'nın açılışına katılan hemşehrilerimiz; Aydın için yüzyılın projesi, gövde tipinde Avrupa'nın 1'nci,Dünya'nın 5'nci gövde yüksekliğine sahip, bugünkü rakamlarla 1.600.000.000 TL'ye mal olan bu büyük hizmete ve o hizmeti gerçekleştiren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktılar. CHP zihniyetinin Adnan Menderes isminden ne kadar rahatsız olduğunu yakın zamanda yine TBMM kürsüsünde konuşurken ağır hakaret eden Kamer Genç bizlere bir kez daha hatırlatmıştı. Sayınn Başbakanımızın kararıyla Çine Barajı'nın isminin Çine Adnan Menderes Barajı olarak değiştirilmesinden Sayın Fatih Atay sanırım rahatsız olmuş ki yaptığı konuşmadan bu hissedildi. Sayın Fatih Atay'ı Aydınlılardan özür dilemeye davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.