Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Başkan Serter'e Plaket

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter'in ilçedeki fiziki altyapısı eksik okullara yapmış olduğu yardımlardan dolayı şükran belgesi ve teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket ve şükran belgesini Milli Eğitim Müdürlüğü adına Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale takdim etti. Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale; "Besni Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu yana ilçemizdeki ve ilçemize bağlı köylerimizdeki okullarımızın fiziki eksikliklerini çözerek eğitime büyük destek vermiştir" dedi.
Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise Kaymakam Gürkan Demirkale ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan'a teşekkür ederek,"Besni Belediyesi olarak birçok alanda elimizden geldiğince en iyi hizmeti okullarımıza ve öğrencilerimize vermeye çalışıyoruz. Okullarımızın tören alanlarını kilitli parke ile döşüyoruz. Boyası yetersiz olan okullarımızın boya badana işlerini yapıyoruz, fiziki altyapısı eksik olan okullarımıza gerekli yardımları yapıyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz eğitim desteğini Besni
Belediyesi olarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi