Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Algül Göreve Döndü

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevine yeniden atanan Yılmaz Algül, parti binasında basın toplantısı düzenledi

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevine yeniden atanan Yılmaz Algül, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Yılmaz Algül, parti üyeleri ve kadın kolları katıldı. Güllük eski Belediye Başkanı Yavuz Demir ve iş adamı Mustafa Er de belde başkanları ile birlikte toplantıya katıldı.
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yaptığı açıklamada, "İlimizde 7 ilçemizle ilgili yeni yapılanma kararı alınmıştı. Biz genel merkezle yapmış olduğumuz iştişarelerde bazı ilçelerde yeniden yapılanma gerektiğini ifade ettik. Bu anlamda 7 ilçemizde istifalar oldu. Kimseyi görevden almadık. Amacımız burada yeni bir yönetim yeni bir heyecandı. Bodrum ilçe başkanının yeniden görevi alması nedeniyle beraberiz. Amacımız burada daha dinamik bir teşkilat oluşturmak" dedi.
Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı görevine yeniden atanan Yılmaz Algül de yaptığı açıklamada, göreve yeniden atandığı için mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "2 Kasım 2008'de göreve geldik. Bu sürece gelene kadar birçok iş yaptık. Beldelerimizdeki teşkilatlarımızı yeniden yapılandırıp güçlendirdik. Bunların içinde Gündoğan, Gümüşlük, Göltürkbükü, Turgutreis ve Mumcuları yeniden yapılandırmış olduk. Kadın kollarımıza her siyasi görüşten katılım olmuştur. 15 gün önce yönetim toplanarak
istifalarımızı verdik. Bodrum ve ülkemiz için çağdaş laik ve demokratik olarak çalışma yapacağımızı belirtmek isterim. Yeni yönetim 10 gün içerisinde belirlenir."
(EA-HO-Y)