Beşiktaş Simao transferini açıkladı

Beşiktaş, Atletico Madrid'den aldığı Portekizli futbolcu Simao Sabrosa'nın transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş, Atletico Madrid'den aldığı Portekizli futbolcu Simao Sabrosa'nın transferini resmen açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıyla hem Simao'nun transferi, hem de transferle ilgili detaylar bildirildi.

Açıklamada, "Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile anlaşılarak, oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır" denildi.

Siyah-beyazlı kulüp, iki buçuk yıllık anlaşma yaptığı 31 yaşındaki oyuncuya 7.2 milyon euro, Atletico'ya bonservis bedeli olarak 900 bin euro ödeyecek.

Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes'ten sonra Beşiktaş'ın kadrosundaki üçüncü Portekizli olan Simao'nun Ocak ayı başında İstanbul'a geleceği açıklandı.

Forvet hattına da takviye yapmak için bir başka Portekizli oyuncu Hugo Almeida ile görüşmeler yapan Beşiktaş, bu konuyu 24 saat içinde sonuçlandırmaya çalışıyor.

Bir yandan ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan Beşiktaş, diğer yandan kadrodaki bazı oyuncuların gönderilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Buna göre Zapotocny, Tabata ve Fink ile yollarını ayırmayı düşünen Beşiktaş yönetimi bu konuda gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu üç oyuncunun Bucaspor'a yakın olduğu bildirildi.