Tavşanlı'da 'Ailemle Yeniden' Semineri

Tavşanlı Yediveren Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından bayanlara yönelik olarak 'Ailemle Yeniden' adlı seminer programı gerçekleştirdi.

Tavşanlı Özel Başarı İlköğretim seminer programına konuşmacı olarak kişisel gelişim uzmanı Nurten Ceceli Alkan katıldı.
"Gelin mutlu bir yuvanın kapısını aralayalım, Hayata farklı bir açıdan bakmak ister misiniz?, kadın olarak değerinizi biliyor musunuz?, (Çocuğun mu var derdin var) diyenlerden misiniz? gibi sorulara cevap veren Nurten Ceceli Alkan, medya çağında anne ve baba olmak başlığı altında bilgiler verdi.
"2010 yılında anne baba olmakla 1990'lı yıllarda anne baba olmak ve evlat yetiştirmek arasında büyük fark var" diyen Nurten Ceceli Alkan, kültürlü çocuklar yetiştirme sanatı hakkında da tavsiyelerde bulundu.