Şahinbey'e E-belediyede İkinci Ödül

TBMM'nin ev sahipliğini yaptığı 8

TBMM'nin ev sahipliğini yaptığı 8. eTR ödüllerinin sahiplerini bulduğu törende Şahinbey Belediyesi, vatandaşa sunulan e-belediyecilik hizmetlerinde 'rehber eşliğinde sanal belediyecilik' uygulaması ile jüri özel ödülüne layık görüldü.
TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliği ile düzenlenen 8. eTR ödüllerinde Kamudan Vatandaşa, Kamudan Kamuya, Kamudan İş Dünyasına ve Özel Ödüllerin yarıştığı ödül törenine, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Mahmut Durdu, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu ve Yeni Teknolojiler Komisyonu
Başkanı Erman Ilıcak ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, IS-Practice Kurucu ve Yöneticisi Hugo Kerschot ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 7. eTR ödüllerinde e-belediyecilik uygulaması dalında aday gösterildiği projede birincilik ödülü alan Şahinbey Belediyesi, 8. eTR ödülleri töreninde, modern devlet anlayışını destekleyen, şeffaflık, sosyal sorumluluk gibi ilkeleri benimsemiş uygulamalar arasında aday olduğu proje ile 18 jüri üyesi tarafından elektronik oylama sonucu aldığı jüri özel ödülü ile e-belediyecilikte kat ettiği yolu ispatladı.
Yerel yönetimler olarak e-belediyecilik alanında sunulan hizmetlerle vatandaşın işlemlerini kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, e-belediyecilikte ikinci ödülü aldıklarını belirterek, bundan sonra da gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için çalışacaklarını söyledi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ödülünü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'den aldı.