Akut'tan İhtiyaç Sahiplerine Giyim Yardımı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Çanakkale birimi tarafından hayata geçirilen 'Anadolu ile el ele' kampanyası kapsamında, Bingöl'de tespit edilen fakir ailelere giyim malzemesi dağıtıldı.

AKUT Çanakkale birimi ile Çanakkale Belediyesi Sosyal Market ile birlikte yürütülen kampanya kapsamında toplanan giyim malzemelerinden oluşan 13 koli Bingöl'e gönderildi. AKUT Bingöl Birimi tarafından yapılan çalışmalarda fakir aileler tespit edildi. Yardım malzemeleri tespit edilen ailelere AKUT Bingöl birimi tarafından dağıtıldı. AKUT Bingöl birimi tarafından Çukurca köyüne götürülen 13 kolilik bay, bayan ve çocuk giyiminden oluşan yardım malzemeleri köy muhtarı ile birlikte fakirlere dağıtıldı.
Dağıtımdan sonra bir açıklama yapan AKUT Bingöl Birim Şefi Ahmet Ateş, malzemelerin ihtiyaç sahiplerine verilmesi için titiz bir çalışma sonucunda tespit edilen ailelere dağıttıklarını söyledi. Ateş, "AKUT Çanakkale birimi tarafından bir süre önce başlatılan 'Anadolu ile el ele' kampanyası kapsamında bize gönderilen 13 koli giyim malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Proje kapsamında çalışmalarımız sürüyor" dedi.