6 ay için 3 milyon Euro!

Almeida ve Simao Sabrosa için İspanya'nın başkenti Madrid'de üs kuran Beşiktaş, Atletico Madrid ile dün s...


Almeida ve Simao Sabrosa için İspanya'nın başkenti Madrid'de üs kuran Beşiktaş, Atletico Madrid ile dün son bir görüşme daha yapıp, aradaki sorunları kesin olarak çözdü.
Simao konusunda İspanyol kulübünün kapısını çalan siyah-beyazlı yönetim, Atletico Madrid'in paskalya yemeğinden dolayı önceki gün görüşme sağlayamamıştı. Bu nedenle dün masaya oturan Beşiktaşlılar'a Portekizli oyuncu için yüklü bir fatura çıktı. İlk olarak oyuncuyla anlaşma sağladığı için siyah-beyazlılara oldukça kızgın olan Atletico Madrid idarecileri, siyah-beyazlılardan yüklü bir bedel istedi. Yapılan pazarlıklar sonucunda Kartal, yaklaşık 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Simao'nun transferinin gerçekleşmesini sağladı. Beşiktaş 6 ay daha bekleyebilse, sözleşmesi biten bu oyuncuyu bonservis bedelsiz alacaktı. Kupada bugün Espanyol ile karşılaşacak olan İspanyol kulübüyle veda maçına çıkan Simao'nun yarın Türkiye'de olması bekleniyor.

'Tatildeyim'
Almeida konusunda ise programın değiştiği öğrenildi. Kulüp çevreleri, "Bugün, yarın gelir" diyerek camiayı beklentiye sokarken, telefonla ulaştığımız Portekizli oyuncu ise çok ilginç açıklamalar yaptı. Almeida'ya, "İstanbul'a gideceğin konusunda söylentiler var" dediğimizde şu cümleleri kullandı:
"Tatildeyim ve ocak ayının başına kadar Porto'da kalacağım. Sadece kulübüm çağırdığı için bir günlüğüne Almanya'ya gidiyorum."
Almeida bu şekilde konuşurken, Werder Bremen Sportif Direktörü Klaus Allofs, Beşiktaş'ın Portekizli golcü Hugo Almeida ile ilgilendiğini doğruladı ve şartlar üzerinde anlaşma sağlanması halinde futbolcunun bu takıma transfer olabileceğini söyledi.
Kreiszeitung Syke gazetesine konuşan Allofs, Beşiktaş'ın Almeida'nın olası transferi konusunda kendileriyle temasa geçtiğini ve bu futbolcunun Bremen'den ayrılmasına izin vereceklerini belirtti.